Danut Lupu a fost infectat cu COVID-19! Fostul fotbalist se afla la spital in stare foarte grava

Fostul mare fotbalist de la Dinamo si Rapid, Danut Lupu, se afla in stare grava la spital, dupa ce a fost infectat cu COVID-19.

Dupa cum informeaza We Love Sport, Lupu este in acest moment intubat, starea sa fiind una destul de grava, fiind influentata de niste probleme la plamani pe care acesta le-a avut in 2016.

Jurnalistul Dan Filoti a aflat aceste lucruri chiar de la sotia lui Danut Lupu, Mihaela, care in acest moment este izolata la domiciliu.

Mai mult decat atat, aceasta i-a dezvaluit lui Filoti ca sotul sau a fost dus la Spitalul Colentina, deoarece nu mai erau locuri disponibile la "Matei Bals".

Florin Prunea si Marius Niculae au comentat despre situatia lui Danut Lupu si au avut mesaje de incurajare pentru fostul fotbalist.

"Nu s-a simtit bine duminica si luni s-a dus la doctor. Nu prea e bine, dar eu sunt convins ca va trece peste acest hop pentru ca este un om puternic", a spus Florin Prunea pentru PRO TV si www.sport.ro.

"Sper sa fie bine, sa nu aiba probleme foarte grave, sa faca partea usoara a acestui virus si sa revina alaturi de noi", a spus si Marius Niculae.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 2 decembrie. 4.916 cazuri noi, record la ATI - 1.260 de pacienți
BRAT

Modifică setările cookies