Fotbal intern

Becali a tăiat robinetul, CFR – fără contracandidat! Caramavrov scrie despre "bătaia" din Liga 1

Becali nu mai investește la FCSB. A spus-o în această iarnă, nu vrea să-și irosească averea pentru fotbal, iar asta înseamnă că nici nu-și puen mari speranțe în titlu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 10:33
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 10:47

de Florin Caramavrov

Singurul țel al lui Gigi Becali, pe care l-a tot reiterat în ultimii ani, este să facă bani din afacerea FCSB. Nu-l interesează performanța, locul 1, deși astea aduc bani, dacă ai puțină minte. Așadar, i-au rămas doar vânzările de jucători, ănsă, în acaeastp iarnă, nu a apărut nimic concret pentru așa-zisele lui „perle”.

Într-un interviu pentru Sport.ro, Gabi Balint prevedea chiar o ieșire din scenă a controversatului om de afaceri: „Gigi nu mai cumpără, se vor termina la un moment dat și transferurile. Mai vinde doi-trei jucători și s-a terminat. Pe el nu-l mai interesează, nu-și mai dă silința”. 

FCSB, niciun transfer

Dovada clară a lipsei de interes pentru performanță este faptul că FCSB nu a adus niciun jucător în această pauză competițională, în condițiile în care cu actualul lot, plus Budescu – dat afară între timp, a ajuns la 10 puncte de CFR în primele 20 de etape!

Bineînțeles, cea care a investit cel mai mult este tot campioana: 400.000 de euro pe Dugandzic, plus Sergiu Buș, pe care nu a plătit nimic, dar îi va asigura un salariu consistent, plus Neguț – împrumutat de la Chindia.

Deci Becali are bani, cel puțin așa zice lumea, dar nu mai transferă nimic la FCSB, iar CFR, despre care s-a scris că are probleme financiare, se întărește. Balanța se înclină tot mai mult.

Dar să zicem că FCSB mai are o șansă: să o bată duminică pe CFR – variantă puțin plauzibilă, dar poate nu imposibilă. S-ar apropia la 7 puncte, iar la înjumătățire ar mai rămâne 3-4 puncte. Teoretic, titlul s-ar mai putea juca, dar practic e ca și cum ai pune niște puștani de 18-19 ani să se lupte în ring cu niște bărbați trecuți prin trupele speciale.

Și mai e Dan Petrescu. Fără a-l jigni pe Toni Petrea, dar e diferență de calibru între cei doi. Dacă se mai bagă un pic și Becali la tactică, primul 11 și schimbări, diferența de puncte va crește, în niciun caz nu va scădea.

Ținând cont de toate cele scrise mai sus, consider că titlul e ca și câștigat de CFR. Pentru a 5-a oară la rând!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies