"Asa salvati o casnicie!" Reactia unui presedinte din Liga 1 dupa ce Marica a fost prins intr-o camera de hotel cu o alta femeie: "Tehnica de azi ne omoara haiducia de altadata!"

Un presedinte al unui club din Liga 1 a vorbit despre episodul in care Ciprian Marica a fost prins cu Ana Muntean intr-o camera de hotel din Cluj.

Presedintele celor de la Gaz Metan Medias, Ioan Marginean, a vorbit despre episodul in care Ciprian Marica a fost surprins intr-o camera de hotel cu o femeie casatorita, chiar de catre sotul acesteia Totul s-a petrecut in vara anului trecut, insa videoclipul cu cei doi a fost distribuit de Ziar de Cluj doar zilele acestea.

"Viata e frumoasa pentru ca are si chestii imprevizibile. Unii descopera unele lucruri, unii au coarne mai mici, altii au coarne mai mari. Vorba lui Valentin Stanescu, Dumnezeu sa-l ierte ca era un om bun: 'Bagati 25 de bani la telefon, sunati si anuntati ca ajungeti acasa. Asa o sa salvati o casnicie.

Credeti-ma! Tehnica de azi te face sa te lasi de haiducia de altadata. Telefonul vede unde te duci si ce faci. Nici dusmanilor nu le doresc asa ceva. M-am bucurat la golurile lui Marica, ma bucur si la aceste goluri, ca sunt sanatoase. E un mic pacat, dar Dumnezeu le trece cu vederea", a spus Ioan Marginean, la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aventura programărilor pentru vaccinarea anti-Covid. Locurile disponibile se ocupă în câteva ore
BRAT

Modifică setările cookies