Reghecampf, la pământ: 6 eșecuri în ultimele 7 etape și tot mai aproape de demitere!

Laurentiu Reghecampf Abha Club Al Tai Arabia Saudita Ciprian Tatarusanu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 18:23
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 18:21

Al Tai, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a înregistrat un nou eșec în campionatul Arabiei Saudite și rămâne pe loc retrogradabil.

Vineri, Al Tai a pierdut pe terenul celor de la Abha Club, scor 0-2, după o dublă reușită de mijlocașul polonez Grzegorz Krychowiak. La Abha, Ciprian Tătărușanu a fost integralist, în timp ce Andrei Cordea și Marko Dugandzic nu au jucat pentru Al Tai.

Reghecampf, la pământ: 6 eșecuri în ultimele 7 etape și tot mai aproape de demitere!

În urma acestui rezultat, Al Tai a ajuns la șase înfrângeri și o remiză în ultimele șapte etape. Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf ocupă loc retrogradabil, 16, cu doar 18 puncte, la egalitate cu Abha.

  • Meciul Abha - Al Tai a adus și o performanță rară pentru Ciprian Tătărușanu. A fost doar al doilea meci din acest sezon în care goalkeeper-ul român nu încasează gol.
  • Tătărușanu a fost folosit în 21 de meciuri din campionatul Arabiei Saudite și a încasat 53 de goluri.

Eșecul lui Al Tai vine la doar câteva zile după ce presa din Arabia Saudită a scris că Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la echipă din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. Saudiții au indicat și un posibil înlocuitor pentru tehnicianul român - algerianul Noureddine Zekri (59 de ani), ultima oară la Damac.

Pentru Al Tai urmează un meci deosebit de important în vederea luptei pentru evitarea retrogradării împotriva ultimei clasate Al Hazem. Partida este programată vineri, 8 martie, de la ora 16:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!