VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, un nou atac la Gigi Becali: „Este zero din punct de vedere al caracterului!”

Anamaria Prodan s-a lansat într-un nou atac la adresa lui Gigi Becali, după ce patronul FCBS și-a dat acordul ca Ianis Stoica să semneze un contract de impresariere cu firma lui Ioan Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 18:45
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 18:49

Impresara se află în război deschis cu Gigi Becali după ce acest a colaborat cu firma fraților Becali pentru a-l transfera, la începutul acestui ani, pe Dennis Man la Parma, deși jucătorul era reprezentat de ea.

Se pare că istoria este pe care să se repete în cazul lui Ianis Stoica. Puștiul de 18 ani este curtat de Arsenal, iar frații Becali ar vrea să itermedieze mutarea.

Anamaria Prodan susține că Becali a renunțat la colaborarea cu ea, deorece „râdeau machidonii de el că-l ajută o femeiei să facă bani” și nu din alte motive.

Anamaria Prodan: „Pentru mine, în momentul ăsta, e zero!”

„Ți se pare că Steaua era a lui „Reghe” nu mai era a lui Gigi. Anamaria Prodan era numărul unu și îi aducea toți banii lui Gigi Becali și s-a gândit el așa că îl râd machedonii. Ca o femeie îl ajută să facă bani.

Pentru mine, în moemntul ăsta este ZERO din punct de vedere al caracterului.

Păi pe mine mă plătea Gigi Becali ca să ajut clubul Steaua?! Eram copilul din familie? Nu... Eram un om care a ținut enorm în această prietenie. Nu știu dacă soția mama, avocații l-au apărat cât l-am apărat eu”, a spus Anamaria Prodan la PRO X, în cadru emisiunii „Ora exactă în sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies