VIDEO EXCLUSIV "Știe cine e omul care i-a făcut imagine". Anamaria Prodan a lămurit situația lui Ianis Stoica: ce se întâmplă cu fotbalistul 

Situația managerială a lui Ianis Stoica este intens discutată în această perioadă, după ce au apărut informații că s-ar putea produce o mutare din punct de vedere al impresarilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 12:24
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 13:01

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a dezvăluit că tânărul fotbalist de la FCSB este gata să renunțe la serviciile impresarei Anamaria Prodan. Potrivit patronului FCSB, Pompiliu Stoica, tatăl jucătorului, s-a întâlnit cu Giovanni pentru a discuta pe acest subiect.

Anamaria Prodan a dezmințit aceste informații, explicând care este situația actuală a lui Ianis Stoica. Impresara a dezvăluit că nu se poate pune problema despre o ruptură profesională între ea și jucătorul de la FCSB. 

"Nu e o situație tensionată, există un contract. Ianis a avut nevoie de bani, a primit acești bani, i-a primit în cont, oficial. Am investit în acest băiat. Am vorbit cu familia lui, l-am adus pe Ianis din Germania când nu exista. Știe cine e omul care i-a făcut imagine, care l-a băgat în acel meci din Cupă. Eu vreau să nu cred ce a zis Gigi Becali. Lui Gigi Becali îi place circul, îi place foarte tare scandalul. 

Am vorbit cu tatăl lui Ianis, nu există vreo întâlnire cu verii Becali. Ianis este supărat că nu joacă, se simte frustrat, pentru că știe că este un jucător foarte bun. Are niște calități fabuloase, ar crește într-un alt spirit. Cluburile din străinătate se uită după tineri de 16-17 ani din România, pentru că au de muncit mult mai mult cu ei, pentru că nu sunt antrenați așa cum trebuie, nu au ADN potrivit.", a declarat Anamaria Prodan la PRO X, la emisiunea "Ora Exactă în Sport"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies