Cupa Romaniei

”Avem un singur obiectiv”. Laurențiu Reghecampf s-a reorientat după înfrângerea cu FCSB

Universitatea Craiova se va duela cu CSO Filiași, joi, de la 20:30, în Cupa României.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 22:23
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 22:43

Câștigătoarea se va duela mai departe cu Sepsi OSK, în semifinale. Craiova, care s-a impus în Cupa României și anul trecut, cu Ouzounidis pe bancă, pare să fie ieșită din lupta pentru titlu, astfel că aceasta este șansa unui trofeu care ar salva sezonul.

Laurențiu Reghecampf are încredere în echipa lui, înaintea duelului cu Filiași. Meciul va fi considerat în deplasare, însă, în urma unui acord între cluburi, se va juca la Craiova.

Noi avem un singur obiectiv. Să câştigăm meciul, să mergem mai departe şi să încercăm să câştigăm trofeul. E un meci oficial. Pentru noi Cupa României este un obiectiv. Este un meci ca oricare altul, dar foarte important. 

Suntem echipa care avem nivelul cel mai mare, dar favoriţi nu suntem. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să ne câştigăm meciul de mâine seară şi să mergem mai departe. 

Este un atu, jucăm acasă plus că jucăm cu o echipă care joacă în liga a treia. Indiferent de jucătorii care vor intra pe teren trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare”, a spus Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului din Cupă.

Modifică setările cookies