Fotbal intern

Anamaria Prodan, furioasă după ce Becali a confirmat că Ianis Stoica va semna cu Giovanni: „I-am fost ca o mamă!”

Anamaria Prodan (48 de ani) se revoltă după ce Gigi Becali a confirmat că Ianis Stoica vrea să semneze cu Ioan Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 15:58
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 16:09

Ar fi pentru a doua oară când Anamaria Prodan pierde un jucător în favoarea fraților Becali. Dennis Man a fost transferat de FCSB la Parma prin intermediul firmei de impresariere a fraților Becali, iar Anamaria Prodan se află în proces cu fostul său fotbalist.

Impresara a ținut să-i reamintească lui Ianis Stoica faptul că are în contract stipulate clauze de reziliere pe care va trebui să le achite în momentul în care va semna cu firma fraților Becali.

„Nu am niciun fel de problemă. Sunt obişnuită cu circul lui Gigi Becali. Atât poate! Ianis are semnat cu noi un contract beton, a încasat nişte bani şi, dacă aşa a înţeles să se comporte şi să mă respecte, înseamnă că atât poate şi jucătorul.

Eu am însă mesaje de la el şi de la tatăl lui, în care infirmă clar că ar fi semnat ceva cu Giovanni. Oricum, Ianis are trecute nişte clauze de despăgubire mult mai mari decât la Man, pentru că atunci lucram mai soft.

Anamaria Prodan: „Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă!”

Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă. Dacă de Man se mai auzise prin liga secundă, de Ianis habar n-avea nimeni. L-am adus la FCSB de printr-o ligă anonimă de juniori din Germania.

Eu am crezut mereu că jucătorii au înţeles cum i-am ajutat în toată viaţa mea, nu i-am păcălit niciodată, nu le-am greşit contractele, dar dacă respectul faţă de nişte angajamente nu există, atunci vom aplica la milimetru toate prevederile din documente.

Poate că sunt unii jucători milionari, care-şi permit să achite nişte clauze. Dar sunt mulţi care nu intră în această categorie şi preferă să nu încalce nişte acte pe care şi le-au asumat prin semnătură.

Dacă se va adeveri că lucrurile stau aşa, e mai bine că se întâmplă la început anumite lucruri, fiindcă-ţi dai seama de puterea mentală a jucătorilor. Realizezi cu cine ai de-a face.

Păi cum poate proceda dacă prinde la un moment dat un contract de milioane de euro şi trebuie să plătească agenţilor un procent de zece la sută?! E vorba despre educaţie şi caracter”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Gigi Becali a confirmat la PRO X înțelegerea dintre Ianis Stoica și Giovanni

”Nu am treabă, nici nu ştiam. M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: 'Esti de acord?'.

I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treabă cu ea”, spunea Becali, la PRO X.

Modifică setările cookies