Fotbal intern

Mihai Stoica îl ironizează pe Florin Bratu: „Genunchiul nu e un mușchi!” Ce l-a deranjat pe oficialul FCSB-ului

Forma sportivă a lui Octavian Popescu a devenit subiect de discuție între Florin Bratu și Mihai Stoica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 10:18
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 10:28

Randamentul lui Octavian Popescu (18 ani) la FCSB a scăzut în ultimele două luni, iar Florin Bratu pune acest lucru pe seama accidentării la genunchi. 

„Octavian Popescu a apărut de nicăieri, a avut o creștere foarte mare, după care a intervenit o accidentare la genunchi, în urma căreia a stat 4-6 săptămâni. Nu e ușor. Acum depinde de el dacă va continua creșterea”, a delcarat selecționerul U21 pentru gsp.

Această afirmație l-a iritat pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a ținut să precizeze că atacantul a avut probleme musculare, ci nu o accidentare la genunchi, și a mărturisit că Tavi Popescu este cel mai talentat jucător pe care l-a văzut de când s-a apucat de fotbal.

Mihai Stoica: „Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă!”

Cei care îl critică pe Octavian Popescu nu cunosc fotbalul în profunzime. Am văzut că Bratu a spus despre problemele lui Tavi de la genunchi. Nu a avut probleme la genunchi, a avut probleme musculare. Genunchiul nu e mușchi! 

Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă! Octavian Popescu e un jucător excepțional. A avut COVID, a lipsit o lună și jumătate, apoi a revenit cu FC Argeș și a dat gol. 

Octavian Popescu e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut de când m-am apucat de fotbal, din 1992. Un copil de o cumințenie ieșită din comun. Ce analiză a făcut Bratu?!”, a declarat Mihai Stoica pentru telekom sport.

În acest sezon, în 16 meciuri pentru FCSB, Octavian Popescu a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă. 

Modifică setările cookies