Adrian Mititelu Contract Ion Oblemenco Primaria Craiova Universitatea Craiova Fotbal intern

Adrian Mititelu, veste INCREDIBILA! Ce se intampla cu echipa sa! Autoritatile au facut anuntul mult asteptat!

Stadionul "Ion Oblemenco" ar putea fi deschis si pentru alte echipe de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 14:30
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 14:33

Adrian Mititelu, finantatorul echipei din Liga a 3-a, FC U Craiova 1948, ar putea primi o veste incredibila in urmatoarele zile. Autoritatile locale vor sa schimbe contractul de asociere cu Universitatea Craiova, echipa care foloseste in prezent stadionul de 55.000.000 milioane de euro.

In cazul in care proiectul va trece de votul consilierilor locali, Primaria Craiova va primi taxa de folosire a stadionului pentru fiecare meci sustinut de Universitatea Craiova, iar pe "Ion Oblemenco" ar putea juca si alte entitati sportive, printre care si echipa lui Adrian Mititelu, conform Gazeta de Sud. Sedinta de consiliu va avea loc joi.

Cu toate acestea, insa, autoritatile vor accepta ca alte echipe sa foloseasca arena doar in cazul in care programul echipei din Liga 1 nu va fi afectat.

Primaria a introdus in noul contract urmatoarele precizari: "Utilizarea in acelasi mod a dotarilor si componentelor din Complexul Sportiv Craiova - Stadion de Fotbal de catre U Craiova 1948 Club Spotiv SA pentru desfasurarea partidelor din anul competitional din Liga 1 nu exclude folosirea si de catre alte entitati, precum si functionarea pentru unele actiuni de interes public, dar fara a afecta desfasurarea partidelor din anul competitional al echipei de fotbal din Liga 1".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!