Fotbal intern

Adrian Mititelu arunca milioane in echipa lui. Ce buget vor avea oltenii sezonul viitor: "Nu este o suma mica!"

Presedintele echipei patronate de Adrian Mititelu, Marcel Puscas, a dezvaluit ce suma de bani va fi investita in echipa sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2020, 12:52
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2020, 13:04

De asemenea, el a precizat ca finantatorul lui FCU Craiova o sa investeasca in continuare chiar daca nu vor reusi promovarea in Liga 1 la anul. Marcel Puscas a mai precizat ca echipa din Craiova este un proiect serios cu un nivel multe peste cel al Ligii a 3-a.

"Universitatea Craiova se ridica peste nivelul Ligii a 3-a. Este un club mare, care a scos jucatori pentru echipa nationala. Este un proiect serios, un proiect care beneficiaza de un buget bun. Exista un scop, un tel si un numar impresionant de suporteri. Avem in jur de 2 milioane de euro buget pentru Liga 2. Nu este o suma mica si provine din buzunarul unui singur om. Noi nu beneficiem de drepturile TV in acest moment, dar nu banii joaca", a declarat Marcel Puscas pentru ProSport.

Dupa ce pandemia de coronavirus a oprit fotbalul din Romania, Liga a 3-a nu s-a mai realuat, iar FCU Craiova a promovat in Liga a 2-a.

Modifică setările cookies