"A incercat sa ma pacaleasca si pe mine!" Cum a reactionat Dumitru Dragomir dupa condamnarea definitiva a lui Adrian Mititelu

"A incercat sa ma pacaleasca si pe mine!" Cum a reactionat Dumitru Dragomir dupa condamnarea definitiva a lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Dupa ce informatia a fost facuta publica, au aparut si reactiile oamenilor de fotbal. Dumitru Dragomir, care era presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal in perioada in care a avut loc acea mutare, a declarat ca nu isi aminteste ce s-a intamplat. 

"Acum aud. A fost condamnat? Doamne fereste. Vai de capul meu. Imi pare rau de Mititelu. Nu imi mai aduc aminte nimic de atunci, sunt ani de zile de atunci. Imi pare rau de el. Chiar daca a incercat sa ma pacaleasca si pe mine.

E si tanar, nu are peste 65 de ani ca sa beneficieze de reducerea pedepsei, e grav. Mie chiar imi pare rau de el", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport. 

Adrian Mititelu a reactionat si el dupa aflarea sentintei, declarand ca este nevinovat si ca decizia este luata de mafia din justitie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies