Imagini incredibile din momentul arestarii patronului lui FC U Craiova! Scandal la casa lui Mititelu, CONDAMNAT DEFINITIV la inchisoare

Adrian Mititelu a fost condamnat la inchisoare. 

UPDATE 23:40: In momentul in care politistii au mers la locuinta lui Adrian Mititelu pentru a-l duce in arest, fanii si familia patronului celor de la FC U Craiova au rabufnit.

Acestia au intrat in conflict cu jurnalistii aflati in zona, iar fiul lui Mititelu a fost dus la audieri, alaturi de alte persoane, oamenii legii deschizand mai multe dosare penale. 

"In aceasta seara, politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Dolj au pus in executare un mandat de 3 ani de inchisoare emis de Instanta de Judecata pe numele unui barbat de 52 de ani din Craiova pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala. Cel in cauza a fost incarcerat in penitenciar.

Politistii din cadrul sectiei 1 de Politie Craiova au intocmit un dosar penal sub aspectul infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, iar cercetarile sunt continuate urmand ca la finalizarea acestora dosarul penal sa fie inaintat unitatii de Parchet competente cu propunerile corespunzatoare", a declarat Mihaela Gard, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.


UPDATE 19:00: Adrian Mititelu a fost ridicat de Politie de la domiciliu, iar momentul a fost surprins de jurnalistii aflati la fata locului.


Patronul echipei FC U Craiova a fost condamnat la 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala. 

Potrivit deciziei Curtii de Apel din Craiova, pedeapsa se va executa in regim de detentie. 

"In baza art. 9, alin. 1, lit. g, din Legea 241/2005, cu aplicarea art. 5, Codul penal (forma in vigoare in prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala, pedeapsa ce se va executa in regim de detentie."

Hotararea luata de Curtea de Apel in dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB este definitiva. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies