Fotbal extern

„Sper să faci cancer și să mori!” Mesaje îngrozitoare primite de iubita unui finalist de la Euro 2020 în timpul turneului

Anglia a pierdut finala Euro 2020, la loviturile de departajare, cu Italia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 22:49
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 22:59

Iubita lui Jack Grealish a dezvăluit mesajele îngrozitoare pe care le-a primit în perioada Euro 2020, atât pe conturile de Instagram, cât și pe TikTok. Sasha Attwood a povestit pe contul său de YouTube ce s-a întâmplat când și-a încurajat iubitul și coechipierii la turneul final.

„Spuneau: 'Sper să faci cancer și să mori' sau 'Sper să moară toată familia ta', 'Sper ca data viitoare când te afli în mașină, faci accident și mori, sper să mori după finala de pe Wembley'. Am primit 200 de amenințări cu moartea pe zi. Nu exagerez când spun asta. Încă primesc mesaje, zilnic. 

  • „Sper să faci cancer și să mori!” Mesaje îngrozitoare primite de iubita unui finalist de la Euro 2020 în timpul turneului

În mod clar totul a explodat după Euro, însă nu m-am gândit nici într-un milion de ani că poate fi atât de rău. Nu îmi pot da seama cum oamenii pot fi atât de răi fără motiv. Am fost întotdeauna o persoană puternic, și mereu am reușit să blochez părerile altor oameni. Însă e la un cu totul alt nivel.

Intram pe conturile alea și vedeam că cele care îmi trimiteau astfel de mesaje erau fete de 13 sau 14 ani. E atât de toxic, social media, e trist că generațiile astea cresc crezând că este ok să spună astfel de lucruri”, a dezvăluit modelul pe YouTube. 

Grealish, transfer istoric la Manchester City?!
 

Jack Grealish a fost asociat cu un posibil transfer la Manchester City, fiind unul dintre preferații lui Pep Guardiola. Mai mult, „cetățenii” ar fi dispuși să ofere 120 de milioane de euro pentru căpitanul lui Aston Villa, după cum a informat presa britanică. 

Cu toate astea, Grealish a revenit la antrenamentele lui Aston Villa, iar pe contul clubului s-au postat imagini cu el la sesiunea de pregătire. 

 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies