Manchester City Aston Villa Harry Kane Jack Grealish Transfer Anglia

Manchester City, aproape să dea primele mari lovituri în mercato! 250 de milioane de euro pentru doi jucători

Formația pregătită de Pep Guardiola ar putea să devină un adevărat dream-team.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 09:05
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 09:12

"Cetățenii" au reușit să câștige titlul din Premier League în ediția precedentă, însă au fost învinși de Chelsea atât în finala Cupei Angliei, cât și în finala Champions League, iar Pep Guardiola nu vrea ca acest lucru să se mai repete și e gata să facă două super transferuri.

Jack Grealish, "magicianul" de la Aston Villa pare din ce în ce mai aproape de a semna cu City, anunță thesun. Fotbalistul s-a întors din vacanță după ce a jucat în finala Euro 2020 cu Italia, însă rezultatul a fost unul dezamagitor într-un final, englezii fiind învinși la penalty-uri chiar pe Wembley.

  • Manchester City, aproape să dea primele mari lovituri în mercato! 250 de milioane de euro pentru doi jucători

Grealish speră ca trecerea la City să-i schimbe norocul, atât lui, cât și clubului, care au pierdut finale în stagiunea precedentă, iar transferul ar urma să-i coste pe campionii Angliei 120 de milioane de euro.

Harry Kane, "perla coroane"

Kane ar putea să fie lovitura care să reprezinte "cireașa de pe tort", presa engleză vorbind despre transferul acestuia încă de la începutul verii, spunându-se că City chiar a făcut o ofertă de 130 de milioane de euro pentru jucător.

Atacantul este încă în vacanță, însă este așteptat ca zilele următoare să se întoarcă la Londra, unde va discuta cu Daniel Levy, conducătorul celor de la Tottenham, și cu Paulo Fonseca, noul antrenor al formației.

Viitorul său depinde foarte mult de concluziile pe care le va avea după întâlnirea cu cei doi, însă mulți ziariști vorbesc de faptul că Harry Kane s-a săturat să nu câștige trofee și-și va forța plecarea indiferent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!