„Messi nu va pleca așa cum merită de la Barca!” Ziua în care Maradona i-a prezis viitorul superstarului Barcelonei 

Leo Messi Barcelona diego maradona Fotbal extern „Messi nu va pleca așa cum merită de la Barca!” Ziua în care Maradona i-a prezis viitorul superstarului Barcelonei
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 17:29
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 17:32

După mai bine de 20 de ani, Leo Messi pleacă de la Barcelona. 

Povestea de dragoste dintre superstarul argentinian și clubul în tricoul căruia a scris istorie, se sfârșește după mai bine de 20 de ani. Din motive economice, după cum a susținut Laporta, Messi este lăsat să plece, în ciuda faptului că își dorea să rămână la club și acceptase să i se scadă salariul cu până la 50%. 

În urmă cu patru ani, Diego Maradona, legenda fotbalului care a decedat în noiembrie anul trecut, a intuit că plecarea lui Messi de la Barcelona nu va fi una frumoasă, raportându-se la experiența prin care a trecut chiar el la clubul catalan, în 1984. 

  • „Messi nu va pleca așa cum merită de la Barca!” Ziua în care Maradona i-a prezis viitorul superstarului Barcelonei

Aflat în fața televizorului în 2017, când Messi era aproape să semneze un nou contract, însă era investigat pentru fraudă fiscală, Maradona le-a dezvăluit apropiaților săi că legenda catalanilor nu va avea un final plăcut la Barcelona. 

„Știu că Messi va pleca urât de la Barcelona. Sau, cel puțin, nu va pleca așa cum merită. Și eu am plecat la el. Barcelonei, clubului Barcelona, nu îi pasă ce ai tu de oferit, nu îți arată recunoștință. Îi vor plăti și lui așa cum au făcut cu mine”, a spus Maradona conform Infobae

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!