"Efectul Messi" la PSG! Cifrele senzaționale înregistrate pe rețelele sociale de echipa din Paris în ultimele zile

messi Leo Messi Ligue 1 PSG Transfer Franta "Efectul Messi" la PSG! Cifrele senzaționale înregistrate pe rețelele sociale de echipa din Paris în ultimele zile
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 17:06
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 17:09

Transferul lui Messi la PSG pare a fi iminent.

Plecarea lui Messi de la Barcelona a venit ca un șoc pentru lumea fotbalului, însă cum nimic nu este pentru totdeauna, acum argentinianul pare foarte aproape de noua echipa, PSG, la doar câteva zile după ce vărsa lacrimi la conferința de despărțire pe care catalanii i-au organizat-o.

Începe să se simtă "ecoul" aducerii lui Messi

 

  • Efectul Messi la PSG! Cifrele senzaționale înregistrate pe rețelele sociale de echipa din Paris în ultimele zile

Pe lângă valoarea incontestabilă pe care atacantul ar putea să o aducă pentru atacul lui PSG, Messi reprezintă și un boom din punct vedere al marketing-ului și al social media, după cum relatează anumite surse de presă din Franța. Pe Instagram, PSG a început să aibă 240.000 de noi următori în fiecare zi, de 10 ori mai mare față de numărul normal pe care îl aveau în trecut.

Pe Twitter, o altă rețea de socializare populară, clubul francez are 8400 de oameni noi care dau "follow" zilnic, o altă creștere formidabilă, de la 612 cât era înainte. Oamenii care se ocupă de marketing pentru PSG au remarcat creșteri semnificative și pe Facebook sau Youtube, însă "boom-ul" se așteaptă după ce se va face anunțul oficial al semnării contractului jucătorului argentinian cu fosta campionă din Ligue 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!