"Viata are modalitati ciudate de a ne reaminti ca trebuie sa traim fiecare secunda din plin!" Mesajul Sarei Carbonero dupa ce Casillas a suferit un infarct

Iker Casillas Iker Casillas infarct Sara Carbonero Fotbal extern "Viata are modalitati ciudate de a ne reaminti ca trebuie sa traim fiecare secunda din plin!" Mesajul Sarei Carbonero dupa ce Casillas a suferit un infarct
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 23:11
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2019, 23:15

Iker Casillas a depasit astazi un moment dificil in viata.

Portarul lui Porto a suferit un infarct la antrenamentul echipei si a fost transportat de urgenta la spital. Medicii au intervenit la timp, iar Casillas este acum in afara oricarui pericol. Totusi, el nu va mai intra pe teren pana la finalul sezonului.

Sara Carbonero, sotia lui Casillas, a avut o prima reactie dupa incident. Carbonero a dat asigurari ca totul a fost doar o mare sperietura si le-a multumit tuturor celor care au fost alaturi de sotul ei.

"Din fericire, totul a fost doar o sperietura. Multumesc tuturor pentru toate gandurile bune. Asa cum mi-a spus o buna prietena azi, viata are modalitati ciudate de a ne reaminti ca viata trebuie traita in fiecare secunda", a fost mesajul Sarei Carbonero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!