Campionate externe

Sara Carbonero, informatii de ultim moment despre starea lui Casillas! Cand ar putea fi externat portarul lui Porto

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenament. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Mai 2019, 16:34
Data actualizarii: Vineri 03 Mai 2019, 16:38

Iker Casillas a fost operat de urgenta dupa ce a suferit un infarct la antrenamentul de miercuri dupa amiaza pe care il desfasura alaturi de coechipierii de la Porto. 

Celebrul portar a fost transportat imediat la spital unde medicii au decis sa il opereze. Acesta si-a revenit rapid, iar sotia sa, Sara Carbonero, a oferit noi detalii despre starea de sanatate a acestuia. 

"Iker e linistit, e foarte bine. Trebuie sa mai stea cateva zile in spital, cel mai probabil va fi externat luni si vom putea merge impreuna acasa", a declarat aceasta potrivit AS. 

 

Iker Casillas se poate RETRAGE dupa infarctul de la antrenament

 

La 37 de ani, Casillas poate fi fortat sa se retraga din fotbal. Medicul lui Porto a anuntat ca totul depinde de modul in care va decurge perioada de recuperare. 

"Depinde de tratamentul sau din perioada urmatoare. Trebuie sa-l monitorizam atent si sa vedem cum reactioneaza inima sa in conditii de stres si efort fizic. Iker se va recupera perfect dupa operatie si nu va avea probleme, insa trebuie sa discutam cu calm si sa vedem daca isi va mai continua cariera de fotbalist. Jucatorul este bine acum e stabil, cu umorul care il caracterizeaza, sta calm alaturi de familie. Acum incepe primii pasi pentru recuperare, a fost un eveniment destul de grav", a spus medicul lui Porto, Nelson Puga.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies