Campionate externe

Primul mesaj al lui Iker Casillas dupa infarctul suferit in timpul antrenamentului! Ce le-a transmis prietenilor imediat dupa ce a fost stabiliza

Iker Casillas a fost transportat de urgenta la spital miercuri dupa amiaza. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 21:43
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2019, 22:14

Telefonul lui Iker Casillas s-a umplut de mesaje dupa ce informatia ca portarul spaniol a ajuns la spital din cauza unor probleme la inima. El a raspuns imediat ce a putut tuturor celor care s-au interesat de starea sa de sanatate. 

"Sunt linistit", este mesajul comun pe care Iker Casillas l-a transmis prietenilor si colegilor sai imediat ce a pus mana pe telefon dupa interventia la inima. 

Acesta a suferit un infarct la antrenamentul de miercuri al lui Porto, a fost transportat imediat la spital. Medicii au transmis ca celebrul portar este in afara oricarui pericol. 

"Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenamentul din aceasta dimineata. Sesiunea de antrenamente a fost intrerupta imediat, iar Iker este bine in acest moment. Problema sa cardiaca a fost rezolvata. Sempre Juntos! Forca Iker!", a fost scurtul comunicat al celor de la Porto.

CITESTE SI

Modifică setările cookies