Iker Casillas FC Porto Real Madrid Fotbal extern

MESAJ EMOTIONANT al "galacticilor" pentru Casillas! Reactia imediata venita de la Madrid dupa ce portarul a suferit un infarct

Iker Casillas trece printr-un moment extrem de dificil.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 18:42
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2019, 18:48

Casillas a suferit un infarct la antrenamentul de astazi al celor de la Porto si a fost transportat de urgenta la spital. Atat presa portugheza, cat si oficialii lui Porto au anuntat portarul este acum in afara oricarui pericol.

Real Madrid, club la care a jucat nu mai putin de 16 ani, i-a transmis un mesaj de sustinere lui Casillas.

"Real Madrid transmite tot sprijinul catre mult iubitul sau capitan, Iker Casillas. Iker ne-a invatat pe toata durata carierei sale cum poti sa-ti depasesti chiar si cele mai imposibile obiective si a devenit parte integranta a istoriei noastre. Iker ne-a invatat ca niciodata nu trebuie sa depui armele si ne-a demonstrat de atatea si atatea ori ca trebuie sa fii puternic atunci cand iti este cel mai greu, pentru a ajunge pe culmile succesului. Tot clubul Real Madrid si madridismul din intreaga lume isi doresc sa-si vada din nou capitanul recuperat cat mai rapid. Ii transmite lui Iker Casillas tot binele si tot sprijinul din lume", a fost comunicatul celor de la Real Madrid.

Casillas a castigat 19 trofee alaturi de Real Madrid, printre care trei trofee UEFA Champions League.

Modifică setările cookies