VIDEO EXCLUSIV Valeriu Iftime le invită pe Dinamo Kiev și Shakhtar să joace în România: „S-ar găsi condiții!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 11:11
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 11:26

Campionatul din Ucraina, suspendat după ce armata rusă a invadat țara vecină.

În acest context, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, se arată dispus să le întindă o mână de ajutor celor mai mari cluburi de fotbal din țara vecină.

„Ce bine ar fi să joace Dinamo Kiev la Botoșani. Pentru lumea bună găsim noi. Aici se poate lucra. Avem loc, ar fi extraordinat ca amândouă echipele din Ucraina, Dinamo Kiev și Shakhtar să joace la Botoșani.

Este o glumă, că ar însemna că rozboiul să nu se mai termine, dar dacă ar alege să joace la Botoșani sau Iași, se găsesc condiții”, a spus Valeriu Iftime la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Fraţii Vitali şi Vladimir Kliciko pun mâna pe arme pentru a apăra Ucraina

Fostul campion mondial de box la categoria grea Vitali Kliciko a spus că va pune mâna pe arme, alături de fratele său Vladimir Kliciko, care îi este coleg în Hall of Fame, pentru a lupta în "războiul sângeros" declanşat de invazia rusă în ţara lor Ucraina, informează Reuters.

Rusia şi-a lansat invazia pe uscat, în aer şi pe mare, joi, după declaraţia de război a preşedintelui Vladimir Putin. Se estimează că 100.000 de oameni au fugit din cauza exploziilor şi focuri de armă au zguduit marile oraşe, fiind raportate zeci de morţi.

„Nu am altă opţiune, trebuie să fac asta. Voi lupta”, a declarat pentru postul britanic ITV fostul pugilist, în vârstă de 50 ani, supranumit "Dr. Ironfist" (Dr. Pumn de fier) în zilele sale de glorie - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!