Valeriu Iftimie Superliga

Ce spune Valeriu Iftime, după ce a fost anunțat că ar putea rămâne fără stadion: ”Nu mă întreabă nimeni pe mine”

FC Botoșani este echipa din Liga 1 care ar avea de suferit cel mai mult din cauza bombardamentelor din Ucraina.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 21:33
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 21:56

Zeci de refugiați au ajuns deja în România, iar în perioada următoare e de așteptat ca tot mai mulți ucrainieni să fugă de război și să vină în țara noastră, protejată de NATO.

FC Botoșani ar avea de suferit din acest considerent. Gruparea moldavă se află într-o zonă extrem de apropiată de Ucraina, iar, conform Ministerului Afacerilor Interne, stadioanele și sălile de sport din nordul țării vor deveni ”case” pentru refugiați.

Astfel, gruparea care e la un pas de a treia prezență consecutivă în playoff poate ajunge în punctul în care să trebuiască să își găsească un nou stadion

„În stare de urgenţă, de război, nu mă întreabă nimeni pe mine ce să facă cu stadionul ăsta. Dar sper să nu ajungem aici. E stadionul Primariei, mă gândesc că vor să pună corturi în el. Nu cred că e o soluţie, sunt atâtea locuri unde pot fi primiţi refugiaţii”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Galați, gata să primească refugiați

O altă echipă importantă a Moldovei, Oțelul Galați, s-ar putea confrunta cu aceiași situație. Primarul Pucheanu Ionut a anunțat că este gata să le ofere cazare Ucrainienilor care vin să se adăpostească acolo.

„Suntem alături de vecinii şi prietenii noştri ucrainieni, care învaţă şi lucrează la Galaţi, alături de întregul popor ucrainean, în aceste vremuri tulburi.

Suntem gata să întindem o mână de ajutor celor care fug acum din casa şi din ţara lor şi avem speranţa că acest conflict nemeritat se va sfârşi cât mai curând”, a scris primarul Pucheanu, pe Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!