Austria Viena licenta retrogradare Fotbal extern

Unul dintre cele mai renumite cluburi din Austria va retrograda in liga secunda! Nu a primit licenta pentru sezonul urmator

Austria Viena a primit astazi un verdict zdrobitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Aprilie 2021, 17:24
Data actualizarii: Marti 13 Aprilie 2021, 18:23

Fosta campioana a Austriei nu a primit licenta pentru urmatorul sezon din campionatul austriac si risca retrogradarea in diviza secunda.

Federatia de Fotbal Austriaca a emis un comunicat de presa prin care a anuntat echipele de fotbal care sunt eligibile pentru sezonul care urmeaza, insa pe lista finala nu se afla prestigiosul club Austria Viena. Decizia nu a fost foarte surpinzatoare pentru fanii fostei campioane, deoarece conducerea ar fi trebuit sa aduca un investitor care sa vireze o suma mare de bani care ar fi acoperit datorile clubului, negocierile insa nu s-au concretizat si clubul a ajuns intr-un colaps financiar.

Clubul din Viena avea datorii de peste 78 de milioane de euro, iar Senatul 5, responasbil pentru acordarea licentelor in fotbalul austriac, a decis ca Austria Viena sa nu primeasca unda verde pentru urmatorul sezon din Bundesliga. Momentan, clubul austriac poate face recurs, insa sansele ca Austria Viena sa gasesca un partener financiar sunt infime.

Modifică setările cookies