Fotbal extern

ULTIMA ORA | River - Boca se joaca in Europa! Decizia finala a fost anuntata: Cand are loc partida

Returul finalei Copei Libertadores, dintre River Plate si Boca Juniors, are sanse mari sa se dispute pe un alt continent!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Noiembrie 2018, 17:56
Data actualizarii: Joi 29 Noiembrie 2018, 17:59

UPDATE | CONMEBOL a decis! River - Boca se va juca pe Santigo Bernabeu, pe 9 decembrie, de la ora 21:30 (ora Romaniei), scrie AS!


UPDATE | AS anunta ca doua variante luate in considerare in acest moment de CONMEBOL sunt Camp Nou si Santiago Bernabeu. Miami ar fi iesit de pe lista.

  • ULTIMA ORA | Returul River - Boca, la 13.000 kilometri distanta, pe un alt continent! Decizia oficiala urmeaza sa fie anuntata


CONMEBOL va anunta astazi unde se va disputa returul River - Boca, dupa ce meciul a fost amanat in urma unor incidente deosebit de grave, saptamana trecuta.

Presa din Argentina anunta ca cele mai mari sanse sunt in acest moment ca orasul Doha, capitala Qatarului, sa gazduiasca meciul! Stadionul Khalifa International a fost ales. Qatar se afla la 13.000 kilometri distanta de Buenos Aires.

Potrivit jurnalistilor sudamericani, River Plate ar urma sa primeasca compensatii de 2.5 milioane dolari de la CONMEBOL, echivalentul sumei pe care ar fi incasat-o din vanzarea de bilete.

O alta varianta luata in considerare de CONMEBOL a fost Paraguayul, dar si orasul Miami, din Statele Unite.

Turul finalei Copei Libertadores s-a incheiat 2-2.

CITESTE SI

Modifică setările cookies