FOTO ȘI VIDEO Noua stea a Braziliei are 16 ani, îl ține rezervă pe Endrick la Palmeiras și numai ce a marcat în Copa Libertadores contra lui Liverpool!

Estevao Willian Copa Libertadores Endrick Liverpool Montevideo Palmeiras Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 09:57
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 10:02

Palmeiras a câștigat cu 3-1 meciul cu Liverpool Montevideo din faza grupelor competiției.

Copa Libertadores, echivalentul Champions League pentru America de Sud, și-a disputat etapa a doua din faza grupelor, una în care a ieșit în evidență noua senzație din fotbalul brazilian, atacantul Estevao Willian de la Palmeiras.

Palmeiras a câștigat cu 3-1 meciul cu Liverpool Montevideo, în noaptea de joi spre vineri, iar puștiul de 16 ani a jucat titular și a stabilit scorul final în minutul 66, după ce anterior marcaseră Anibal Moreno (45+5) și Jose Manuel Lopez (58), respectiv Jean Rosso (3).

Estevao, care joacă extremă dreapta sau atacant, l-a ținut practic rezervă la Palmeiras pe starul Endrick (17 ani, deja transferat din vară la Real Madrid pentru 45 de milioane de euro), care și el evoluează fie vârf, fie winger pe aceeași parte dreaptă, intrat abia pe finalul întâlnirii cu Liverpool Montevideo, în minutul 86.

La 16 ani și 353 de zile, Estevao Willian este însă doar al treilea cel mai tânăr marcator al echipei ”Verdao” în Copa Libertadores, după Angelo Gabriel (16 ani și 106 zile) și Endrick (16 ani și 321 de zile).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!