"250.000.000 pentru inlocuitorul lui Modric". MARCA anunta numele surpriza cu care Florentino Perez vrea sa-l inlocuiasca pe favoritul la Balonul de Aur!

"250.000.000 pentru inlocuitorul lui Modric". MARCA anunta numele surpriza cu care Florentino Perez vrea sa-l inlocuiasca pe favoritul la Balonul de Aur!

Inlocuitorul lui Modric la Real Madrid poate veni tot de la Tottenham! MARCA scrie ca madrilenii il considera pe danezul Eriksen drept succesorul ideal al lui Modric.

Luka Modric candideaza cu sanse reale la trofeul Balonului de Aur, dar Florentino Perez ii cauta inlocuitor. MARCA noteaza ca seful de pe Bernabeu "stie ca Modric nu este etern" si a demarat discutiile pentru aducerea unui inlocuitor.

Prima varianta a Realului pentru inlocuirea vicecampionului mondial este danezul Christian Eriksen, fotbalist in varsta de 26 de ani, cu 9 ani mai tanar decat Modric.

Jurnalistii spanioli spun ca Florentino Perez a visat o perioada la aducerea lui Neymar, dar piata de mercato a ajuns la niveluri inaccesibile chiar si pentru un club cu potentialul financiar al lui Real Madrid. Astfel, el s-a reorientat catre un alt fotbalist ofensiv, mai apropiat de profilul lui Modric: Christian Eriksen.

Cumparat cu 35 de milioane de euro de Tottenham, Eriksen este unul dintre pionii principali ai formatiei din Premier League. E mai are contract pana in 2020 cu Spurs si incearca sa il induplece pe Daniel Levy sa accepte negocierile.

Pana acum, seful lui Tottenham i-a transmis, insa, lui Florentino Perez ca pretul lui Eriksen este fix: 250.000.000 euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies