Transfer neasteptat! Prima decizie luata de Mircea Lucescu la noua echipa: aduce un titular de la nationala!

Transfer neasteptat! Prima decizie luata de Mircea Lucescu la noua echipa: aduce un titular de la nationala!

Mircea Lucescu si-a gasit un nou angajament la 73 de ani.

Mircea Lucescu va fi numit in zilele urmatoare pe banca celor de la Besiktas. Tehnicianul roman a pregatit si primul transfer la Besiktas.

Mircea Lucescu vrea sa-l aduca pe Ciprian Tatarusanu la Besiktas, potrivit cotidianului turc Fanatik. Conform presei franceze, Tatarusanu nu-si va prelungi intelegerea cu Nantes scandenta in vara, astfel ca ar fi tentat sa accepte provocarea din Turcia. Tolga Zengin, in varsta de 35 de ani, nu va mai ramane la Besiktas, astfel ca Tatarusanu se va lupta cu Karius pentru un post de titular.

 

Mircea Lucescu, contract pe doi ani

 

Numirea lui Mircea Lucescu la Besiktas este o chestiune de zile noteaza presa turca. Romanul ar urma sa fie prezentat pana la finalul acestei saptamani dupa ce a fost de acord cu un contract pe doua sezoane si un salariu de doua milioane de euro pe an.

Mircea Lucescu nu a fost pe placul fanilor. Suporterii lui Besiktas si-au dorit un alt tehnician, insa conducerea clubului a avut ultimul cuvant. Mircea Lucescu i-a mai pregatit pe cei de la Besiktas in perioada 2002-2004 si a castigat tiltul de campion in 2003.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies