ATENTIE! Se pregateste o REVENIRE in forta! "The Special One" vrea sa ANTRENEZE din nou: "Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European"

ATENTIE! Se pregateste o REVENIRE in forta! "The Special One" vrea sa ANTRENEZE din nou: "Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European"

Jose Mourinho vrea sa revina in antrenorat.

Dupa ce a plecat de la Manchester United, Jose Mourinho nu a mai antrenat pe nimeni. Antrenorul portughez spune ca ar vrea sa revina in antrenorat doar ca vrea o noua provocare, l-ar tenta sa castige un Campionat Europen sau Cupa Mondiala cu o echipa nationala.

"Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European. De mult timp imi doresc o astfel de provocare. In momentul de fata, ma vad antrenand o echipa nationala, nu una de club. Este selectionata Portugaliei cea mai buna pentru mine? Nu neaparat. Vreau sa concurez in noi competitii" a declarat Mourinho pentru Eleven Sports.

Totusi, Mourinho nu ar exclude o revenire la o echipa de club. Celtic, Roma si Newcastle au fost echipele care s-au interesat de Mourinho dupa ce acesta a plecat de la United.

"Sa castig al cincilea campionat intr-o tara diferita sau Champions League pentru a treia oara, cu o alta echipa, sunt lucruri pe care mi-ar placea sa le fac" a mai declarat Mourinho.

In cariera de antrenor a castiga 1 campionat al Spaniei, o Cupa a Spaniei, o Supercupa a Spaniei cu Real Madrid, 2 campionate ale Italiei, 1 cupa a Italiei si o supercupa a Italiei cu Inter, 1 campionat al Portugaliei, 1 cupa a Portugaliei, 1 supercupa a Portugaliei si o cupa Uefa cu Porto si un trofeu Europa League cu Manchester United si doua supercupe ale Angliei cu Chelsea, respectiv Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT