ATENTIE! Se pregateste o REVENIRE in forta! "The Special One" vrea sa ANTRENEZE din nou: "Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European"

ATENTIE! Se pregateste o REVENIRE in forta! "The Special One" vrea sa ANTRENEZE din nou: "Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European"

Jose Mourinho vrea sa revina in antrenorat.

Dupa ce a plecat de la Manchester United, Jose Mourinho nu a mai antrenat pe nimeni. Antrenorul portughez spune ca ar vrea sa revina in antrenorat doar ca vrea o noua provocare, l-ar tenta sa castige un Campionat Europen sau Cupa Mondiala cu o echipa nationala.

"Ma gandesc la Cupa Mondiala sau Campionatul European. De mult timp imi doresc o astfel de provocare. In momentul de fata, ma vad antrenand o echipa nationala, nu una de club. Este selectionata Portugaliei cea mai buna pentru mine? Nu neaparat. Vreau sa concurez in noi competitii" a declarat Mourinho pentru Eleven Sports.

Totusi, Mourinho nu ar exclude o revenire la o echipa de club. Celtic, Roma si Newcastle au fost echipele care s-au interesat de Mourinho dupa ce acesta a plecat de la United.

"Sa castig al cincilea campionat intr-o tara diferita sau Champions League pentru a treia oara, cu o alta echipa, sunt lucruri pe care mi-ar placea sa le fac" a mai declarat Mourinho.

In cariera de antrenor a castiga 1 campionat al Spaniei, o Cupa a Spaniei, o Supercupa a Spaniei cu Real Madrid, 2 campionate ale Italiei, 1 cupa a Italiei si o supercupa a Italiei cu Inter, 1 campionat al Portugaliei, 1 cupa a Portugaliei, 1 supercupa a Portugaliei si o cupa Uefa cu Porto si un trofeu Europa League cu Manchester United si doua supercupe ale Angliei cu Chelsea, respectiv Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies