Fotbal extern

Șeicul miliardar al lui Newcastle, ofertă de 55 de milioane de euro pentru starul Barcelonei! Pe cine a pus ochii 

Newcastle United este cel mai bogat club de fotbal din lume. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 16:35
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 16:37

Odată cu preluarea clubului de către Mohammed bin Salman, prințul Arabiei Saudite, se anunță și mutări importante pe piața transferurilor, astfel încât Newcastle să devină unul dintre cele mai puternice cluburi din lume. Șeicul vrea să facă transferuri de renume, iar pentru asta încearcă să negocieze deja cu marile cluburi. 

Unul dintre jucătorii pe care au pus ochii este chiar Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, care a fost și unul dintre cei mai buni jucători ai catalanilor în ultimele sezoane. Considerat unul dintre cei mai buni portari ai lumii, ter Stegen și-a prelungit contractul în acest an, valabil până în 2025. 

  • Mohammed bin Salman

Newcastle, gata să plătească 55 de milioane 

Deși echipa nu se află în cel mai bun moment, iar startul de sezon în La Liga este unul dintre cele mai slabe din ultimii ani, ter Stegen continuă să fie o piesă importantă pentru catalani. Intervențiile sale au salvat-o pe Barcelona în repetate rânduri, astfel că postul său este unul dintre puținele care nu este pus la îndoială. 

Cu toate astea, un posibil transfer nu ar fi imposibil, mai ales în contextul problemelor financiare care există la Barcelona. Laporta ar lua în calcul o posibilă vânzare a acestuia dacă suma ar fi una potrivită încât să ajute clubul. 

Newcastle va încerca să îl transfere, iar în cazul în care atât jucătorul, cât și oficialii clubului se arată dispuși unor negogcieri, șeicul ar fi gata să ofere 55 de milioane de euro în schimbul său, informează El Nacional

Marea problemă ar fi chiar portarul, care nu pare dispus să părăsească Barcelona, după ce a spus în repetate rânduri că se simte fericit pe Camp Nou. Mai mult, ter Stegen a punctat că dacă ar fi să plece din capitala Cataluniei, ar fi să se întoarcă doar în țara natală. 

Modifică setările cookies