Se face mutarea!? Ce spun nemții despre transferul lui Cordea în Bundesliga. Cât cere acum Becali

andrei cordea Augsburg FCSB Fotbal extern Andrei Cordea
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 16:31
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 16:36

SPORT.RO a aflat că Gigi Becali este în discuții avansate cu un club din Germania pentru vânzarea lui Andrei Cordea, iar la două zile distanță a venit și o reacție din partea nemților.

Prestațiile constant bune pe care Cordea le-a avut la FCSB nu au trecut neobservate în Europa, iar ocupanta locului 14 din Bundesliga, Augsburg, i-a pus o ofertă pe masă lui Gigi Becali.

Potrivit lui Adrian Neaga (43 ani), impresarul lui Cordea, suma pe care nemții o pun la bătaie în momentul de față se apropie de ceea ce a cerut Gigi Becali, adică 4 milioane de euro. În primă fază patronul vicecampioanei ceruse 5 milioane de lei, însă în urma negocierilor a scăzut un un milion din prețul inițial. Nemții ar fi dispuși să plătească puțin peste trei milioane de euro, deci negocierile vor continua și în perioada următoare.

Jurnaliștii germani au confirmat interesul lui FC Augsburg, pentru Andrei Cordea. În urma informațiilor livrate de SPORT.RO, jurnaliștii din Germania au încercat să ia legătura cu Stefan Reuter, managerul grupării din Bundesliga, însă acesta a refuzat să vorbească pe seama acestui subiect, suficient ca aceștia să-și dea seama că interesul pentru Cordea este real.

„Interesul există. Din experiența noastră cu domnul Reuter, în caz contrar ar fi negat imediat”, a susținut un jurnalist neamț pentru gsp.ro.

Andrei Cordea, aproape de plecarea de la FCSB 

Augsburg, gruparea care ocupă locul 14 în prima ligă a Germaniei a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru jucătorul român, însă Gigi Becali vrea mai mult. 

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. 

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru SPORT.RO.

  • două milioane de euro este cota lui Andrei Cordea conform Transfermarkt. 
  • 50.000 de euro a plătit FCSB pentru el în 2021 către Academica Clinceni. 
  • 8 goluri și 5 assist-uri a reușit în 30 de meciuri jucate pentru roș-albaștri în acest sezon. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!