Leo Messi Argentina Columbia copa america Yerry Mina Fotbal extern

Reacția lui Mina după ieșirea furioasă a lui Messi la adresa lui din semifinala Copa America! Ce a spus jucătorul 

Leo Messi (34 ani) a fost protagonistul unei faze care nu îl caracterizează, în meciul din semifinale de la Copa America. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 17:13
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 17:15

Superstarul argentinian este cunoscut pentru faptul că nu se exteriorizează atât de mult pe terenul de joc, însă în semifinala cu Columbia a avut o ieșire necaracteristică. 

La loviturile de departajare, în momentul în care Yerry Mina executa ultimul dintre penalty-uri, Messi a avut o răbufnire nervoasă după ce portarul Emiliano Martinez a reușit să pareze șutul fundașului. 

  • Reacția lui Mina după ieșirea furioasă a lui Messi la adresa lui din semifinala Copa America! Ce a spus jucătorul

Ulterior, Mina a vorbit despre incidentul cu Leo Messi și a dezvăluit pentru Goal cum s-a simțit cu ieșirea acestuia. 

„Ce s-a întâmplat cu Leo este ceva ce se poate întâmpla în orice moment, acesta este fotbalul. Viața se învârte în cercuri, întotdeauna primești o a doua șansă, însă sunt calm deoarece știu că Leo este o persoană incredibilă”, a spus Mina. 

 

„Danseză, hai, dansează acum!” 


Fundașul care a jucat la Barcelona din ianuarie 2018 până în luna august a aceluiași an a fost „încolțit” de Martinez înainte de penalty și de Messi imediat după ce a ratat. 

Căpitanul Argentinei s-a dezlănțuit furios și i-a strigat „Dansează, hai, dansează acum!”, făcând referire la ieșirea lui Mina după ce Columbia a eliminat Uruguayul în sferturi, când jucătorul a început să danseze sub privirile uruguayenilor dezamăgiți. 

În ciuda incidentului, Mina recunoaște că nu și-a pierdut admirația pentru Messi: „L-am întâlnit la Barcelona și îi sunt recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-a oferit, îl voi respecta întotdeauna. Îl admir pe Messi pentru ceea ce este, la acel moment fiecare dintre noi își apăra naționala”.

Modifică setările cookies