Reacția lui Mina după ieșirea furioasă a lui Messi la adresa lui din semifinala Copa America! Ce a spus jucătorul 

Reacția lui Mina după ieșirea furioasă a lui Messi la adresa lui din semifinala Copa America! Ce a spus jucătorul 

Leo Messi (34 ani) a fost protagonistul unei faze care nu îl caracterizează, în meciul din semifinale de la Copa America. 

Superstarul argentinian este cunoscut pentru faptul că nu se exteriorizează atât de mult pe terenul de joc, însă în semifinala cu Columbia a avut o ieșire necaracteristică. 

La loviturile de departajare, în momentul în care Yerry Mina executa ultimul dintre penalty-uri, Messi a avut o răbufnire nervoasă după ce portarul Emiliano Martinez a reușit să pareze șutul fundașului. 

Ulterior, Mina a vorbit despre incidentul cu Leo Messi și a dezvăluit pentru Goal cum s-a simțit cu ieșirea acestuia. 

„Ce s-a întâmplat cu Leo este ceva ce se poate întâmpla în orice moment, acesta este fotbalul. Viața se învârte în cercuri, întotdeauna primești o a doua șansă, însă sunt calm deoarece știu că Leo este o persoană incredibilă”, a spus Mina. 

 

„Danseză, hai, dansează acum!” 


Fundașul care a jucat la Barcelona din ianuarie 2018 până în luna august a aceluiași an a fost „încolțit” de Martinez înainte de penalty și de Messi imediat după ce a ratat. 

Căpitanul Argentinei s-a dezlănțuit furios și i-a strigat „Dansează, hai, dansează acum!”, făcând referire la ieșirea lui Mina după ce Columbia a eliminat Uruguayul în sferturi, când jucătorul a început să danseze sub privirile uruguayenilor dezamăgiți. 

În ciuda incidentului, Mina recunoaște că nu și-a pierdut admirația pentru Messi: „L-am întâlnit la Barcelona și îi sunt recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-a oferit, îl voi respecta întotdeauna. Îl admir pe Messi pentru ceea ce este, la acel moment fiecare dintre noi își apăra naționala”.

  • Reacția lui Mina după ieșirea furioasă a lui Messi la adresa lui din semifinala Copa America! Ce a spus jucătorul
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ana Maria Popescu, ironică la adresa lui Novak: ”Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane”
BRAT
Modifică setările cookies