Ronald Koeman Balonul de Aur Barcelona Leo Messi messi Spania "E principalul candidat la Balonul de Aur datorită sezonului excelent!" Koeman, elogii la adresa lui Leo Messi

"E principalul candidat la Balonul de Aur datorită sezonului excelent!" Koeman, elogii la adresa lui Leo Messi

Jucătorul argentinian a fost exponențial în triumful Argetinei de la Euro 2020.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 09:02
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 09:06

Specialiștii au un mare favorit pentru câștigarea Balonului de Aur, Leo Messi, iar antrenorul său de la echipa de club, Ronald Koeman, e de aceeași părere, având doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul argentinian, care a reușit în cele din urma să triumfe și pe plan continental cu naționala sa.

"Messi este un jucător foarte important. Este căpitan și un exemplu. Eficiența sa din ultimul sezon a fost uriașă, mai ales că veneam după un start dificil de an. Dar a rătat încă o dată că e cel mai bun din lume. Câștigarea Copa America este un lucru foarte important, pentru că știu cât de mult își dorea să cucerească acest trofeu, după mulți ani cu eșecuri.

  • E principalul candidat la Balonul de Aur datorită sezonului excelent! Koeman, elogii la adresa lui Leo Messi

Fiind cel mai bun din lume, e obișnuit să câștige și, în cele din urmă, a reușit și cu naționala. E principalul candidat la Balonul de Aur datorită sezonului excelent pe care l-a avut și a câștigarii Copa America. Pentru mine, el este favorit la Balonul de Aur în acest an", a spus Ronald Koeman, într-un interviu pentru Barca TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!