„Am fost fericit pentru Messi!” Reacția lui Ronaldinho după finala Copa America

Leo Messi Argentina Brazilia copa america Ronaldinho Fotbal extern „Am fost fericit pentru Messi!” Reacția lui Ronaldinho după finala Copa America
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:09
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:09

Argentina a câștigat finala Copa America după ce a învins-o pe Brazilia.

Leo Messi (34 ani) a reușit să câștige primul trofeu important alături de naționala mare a Argentinei, după ce Angel Di Maria a înscris singurul gol al partidei. 

Finala Copa America s-a disputat pe stadionul Maracana, în fața unui număr restrâns de spectatori, însă în ciuda acestui lucru, fanii naționalei albiceleste au reușit să îi acopere pe susținătorii Braziliei. Messi este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai planetei, iar în ciuda rivalității dintre Argentina și Brazilia, au existat brazilieni care s-au bucurat de victoria sa. 

  • „Am fost fericit pentru Messi!” Reacția lui Ronaldinho după finala Copa America

Printre ei se numără și Ronaldinho, fostul coechipier al lui Messi la Barcelona, care a declarat că este fericit pentru starul argentinian. 

„Finala Copa America? Am fost trist că a pierdut naționala Braziliei, dar am fost fericit pentru Messi. A fost o furtună de emoții, așa se întâmplă când un prieten precum Messi întâlnește Brazilia”, a declarat Ronaldinho pentru 101greatgoals.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!