VIDEO Fanii lui Everton nu au mai suportat! Yerry Mina a fost tras la răspundere, dar a plecat în urale: „O să-mi dau viața pentru club!”

Everton Premier League Yerry Mina Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 13:43
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 13:43

Înfrângerea cu Southampton, 1-2, a fost a zecea în acest sezon de Premier League pentru Everton, care ocupă penultimul loc în campionat. 

Everton se află într-o situație dificilă în campionat. Înfrângerea de pe teren propriu cu Southampton, 1-2, a făcut ca echipa de pe Goodison Park să ocupe penultimul loc în Premier League, cu 15 puncte după 19 etape. 

Yerry Mina, promisiune pentru fanii lui Everton

Fanii nu au mai putut suporta un nou eșec, așa că la finalul partidei i-au așteptat pe jucătorii lui Frank Lampard (43 ani) la plecarea de pe stadion. Vizatul a fost Yerry Mina (28 ani). Fundașul central al lui Everton a fost chestionat de suporteri dacă va pleca de la Everton, în cazul în care echipa retrogradează. Surprinzător, stoperul columbian le-a promis acestora că nu va părăsi Goodison Park și că va da totul ca Everton să rămână în Premier League. 

„Suporter: Dacă o să retrogradăm o să pleci? Dacă o să retrogradăm o să stai?

Yerry Mina: Da, categoric! O să rămân. Am multe opțiuni, dar o să rămân.

Suporter: Atunci arată puțină inimă! Fii un lider, vorbește! 

Yerry Mina: O să îmi dau viața pentru acest club! 

Suporter: Arată-le că ești un lider! Fii căpitanul nostru. Ai putea fi căpitanul nostru dacă ai vorbi”, a fost dialogul dintre cei doi. 

Yerry Mina joacă de 4 sezoane și jumătate pentru Everton, timp în care a adunat 94 de meciuri în toate competițiile, în care a marcat 8 goluri și a oferit o pasă decisivă. 

Cotat la 18 milioane de euro de publicația Transfermarkt, a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Asociacion Deportivo Pasto, Palmeiras, Independiente și FC Barcelona. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!