Primul arbitru care ii raspunde lui Messi dupa scandalul de la Copa America! Argentinianul si-a iesit din pepeni: "Rahaturile astea iti distrag atentia de la joc"

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Iulie 2019, 09:59

	Primul arbitru care ii raspunde lui Messi dupa scandalul de la Copa America! Argentinianul si-a iesit din pepeni: "Rahaturile astea iti distrag atentia de la joc"

Argentina a castigat finala mica a Copa America 2019, dupa ce a invins-o pe Chile cu 2-1. Un incident in care a fost implicat Messi le-a stricat bucuria argentinienilor.

Argentina a pierdut cu 0-2 semifinala de la Copa America in fata Braziliei, dar a mai indulcit gustul esecului dupa ce a castigat finala mica, scor 2-1 in fata celor din Chile. Leo Messi a avut doua iesiri nervoase la Copa America 2019, prima dupa meciul cu Brazilia, iar a doua dupa cel cu Chile.

In meciul contra Braziliei, argentinienii au reclamat refuzul arbitrului Roddy Zambrano de a verifica sistemul VAR la cateva decizii. Ei au acuzat faptul ca li s-au refuzat doua lovituri de la 11 metri. La final, Messi a declarat nervos: "Rahaturile astea isi striga concentrarea. Inca de la inceput au fluierat in favoarea braziliei, au dat faulturi si henturi inexistente, tot felul de prostii".

Dupa finala mica, in care a fost eliminat gratuit pentru un conflict verbal cu chilianul Gary Medel, Messi a vorbit din nou. El s-a declarat extrem de suparat si a acuzat arbitrajele de la Copa America. De asemenea, argenitienii au mers mai departe, spunand chiar ca se vor retrage de la Copa America daca Messi va fi suspendat.

Arbitrul Roddy Zambrano i-a raspuns lui Messi


Arbitrul semifinalei cu Brazilia, Roddy Zambrano, a vorbit in presa sudamericana despre deciziile de la meciul respectiv. El a dezvaluit si ce i s-a transmis din camera VAR.

"La faza la care Argentina a cerut penalty, Otamendi a intrat si el in clinci. Nu a fost o lovitura cu cotul a lui Arthu
r.

Sistemul VAR a verificat faza, iar cei de acolo au transmis ca e o faza de 50/50. Nu mi-au spus sa merg sa ma uit, au considerat ca nu e o faza evidenta de 11 metri!

In raportul de luni am scris ca ar fi trebuit sa ma cheme sa vad reluarile", a spus Zambrano pentru un post de radio ecuadorian.

De asemenea, Zambrano a vorbit despre acuzatiile lui Messi, care a spus ca jocurile au fost facute in favoarea Braziliei.

"Messi este un jucator foarte dedicat pe teren si nu am avut niciodata vreo problema cu el. Declaratiile lui m-au surprins, dar fiecare e indreptatit sa spuna ce vrea",
a mai spus arbitrul.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies