Asteptat de Barcelona, Neymar a fugit la Torino! Bomba: s-a intalnit cu Ronaldo, iar italienii vorbesc despre un atac distrugator al lui Juve

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Iulie 2019, 09:25

	Asteptat de Barcelona, Neymar a fugit la Torino! Bomba: s-a intalnit cu Ronaldo, iar italienii vorbesc despre un atac distrugator al lui Juve

Barcelona il asteapta pe Neymar. La fel si PSG-ului, care i-a transmis ca trebuie sa se prezinte la antrenamente de urgenta. In tot acest timp, brazilianul a ajuns la Torino.

Neymar este din nou protagonistul unei telenovele. Fotbalist cumparat cu 222 milioane euro de PSG in urma cu doi ani, brazilianul isi forteaza plecarea de la echipa pariziana. Barcelona l-ar vrea inapoi, dar la Neymar viseaza si alte echipe precum Real Madrid si Juventus.

Neymar s-a intalnit cu Ronaldo la Torino


Asteptat de Messi la Barcelona, Neymar s-a intalnit cu marele rival al argentinianului. Neymar a facut o vizita in Italia, la Torino si s-a fotografiat alaturi de Cristiano Ronaldo. Fotografia a fost postat de cel mai bun prieten al lui Ronaldo, Ricardo Regufe.

PSG: "Neymar pleaca pentru pretul corect"


In urma cu doua zile, Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a transmis ca Neymar poate pleca de pe Parc des Princes, insa doar in schimbul sumei corecte!

De asemenea, PSG i-a transmis lui Neymar sa se intoarca la antrenamente, altfel va fi aspru sanctionat.

 

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies