Mărturia cutremurătoare a victimei lui Dani Alves. Femeia agresată de fotbalist a povestit în detaliu prin ce a trecut 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 20:45
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 20:58

Dani Alves a trimis la închisoare, vineri, la Barcelona, în cadrul unei anchete pentru agresiune sexuală, a anunţat poliţia regională catalană.

Pe 10 ianuarie, un tribunal din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

Mărturia victimei lui Dani Alves

În presa din Spania au apărut detalii despre mărturia depusă de femeia care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală.

Aceasta a declarat în fața judecătorului că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului, unde a fost agresată fizic și sexual. 

Victima susține că Dani Alvesar fi condus-o, fără ca ea să știe, în toaleta clubului, de unde a încercat să scape, dar fotbalistul ar fi blocat ușa.

Brazilianul i-ar fi cerut să întrețină relații intime, iar atunci când l-a refuzat, a lovit-o cu palma peste față, apoi și-ar fi dus planul la sfârșit.

Femeia ar fi ieșit din club plângând, iar atunci ar fi fost întrebată de angajați ce s-a întâmplat. Potrivit aceleiași surse, în raportul medical sunt menționate anumite leziuni fizice pe corpul femeii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!