NEWS ALERT UPDATE Dani Alves, trimis la închisoare! Acuzații teribile pentru jucătorul brazilian 

Dani Alves agresiune sexuala Barcelona Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:43
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 19:50

Dani Alves (39 ani) a fost dus în fața autorităților din Barcelona după acuzațiile grave ce i-au fost aduse. 

Dani Alves, arestat pentru agresiune sexuală

UPDATE 19:36 | Justiția din Spania a hotărât ca Dani Alves să fie închis provizoriu, fiind acuzat de agresiune sexuală. 

"Magistrații au decis arestarea preventivă, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune", se arată în informațiile apărute în presa din Spania.


Conform COPE, Dani Alves a fost arestat de către Mossos d'Esquadra și dus pentru a declara în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală ce ar fi avut loc pe 30 decembrie., într-un club din Barcelona. Sursa citată anunță că brazilianul a mers la secție în dimineața de vineri pentru a da declarație și a ieșit de acolo, după câteva minute, arestat și cu mașina poliției. 

Autoritățile au informat către Europa Press că patrula l-a transferat la Ciutat de la Justicia din Barcelona, acolo unde urmează ca un judecător să decidă situația sa provizoriu. 

Dani Alves, anchetat după acuzațiile de agresiune sexuală

Femeia a depus o plângere la poliţia din Catalonia, iar şeful instanţei nr. 15 din Barcelona investighează acuzaţia de presupusă agresiune sexuală.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană, transmite Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane (Mossos d'Esquadra), care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat că a suferit o agresiune sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ''Pumelor'', echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!