Soția lui Dani Alves, de partea fotbalistului în scandalul de agresiune sexuală. Mesajul transmis de Joana Sanz

Dani Alves Joana Sanz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 18:18
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 18:54

Dani Alves a fost reţinut, vineri, la Barcelona, în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, a anunţat poliţia regională catalană.

"El a venit în această dimineaţă la comisariatul din Les Corts", un cartier din Barcelona, unde a fost convocat. A fost plasat în arest şi va fi prezentat instanţei de la Palatul de justiţie din Barcelona, a explicat un purtător de cuvânt al Mossos d'Esquadra, poliţia catalană. Conform unei surse judiciare, el va fi audiat de un judecător.

Pe 10 ianuarie, un tribunal din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ''Pumelor'', echipa la care joacă.

Soția lui Dani Alves, alături de fotbalist 

"Împreună" a fost mesajul postat în dreptul unei fotografii în care apar mâinile celor doi, îmbrățișându-se.

"Vă mulțumim pentru mulțimea de mesaje de susținere. Sunt impresionată la începutul negru al acestui an. Vom reveni ca pasărea Phoenix", a mai scris aceasta.

Dani Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!