Pogba si-a anuntat viitorul! Francezul a vorbit despre intentiile sale: "Voi juca acolo!"
Vineri 07 Septembrie 2018, 14:52

Pogba si-a anuntat viitorul! Francezul a vorbit despre intentiile sale: "Voi juca acolo!"

Paul Pogba a vorbit din nou despre viitorul sau la Manchester United. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mijlocasul de 25 de ani s-a intors de la Juventus la Manchester pentru suma de 105 milioane de dolari in urma cu doi ani. 

Campion cu Franta la Cupa Mondiala din Rusia, Pogba a spus clar ca in acest moment vrea sa ramana la Manchester, avand un contract de respectat. Totusi, el a mentionat ca "nu se stie ce se poate intampla in urmatoarele luni". 

Relatia dintre Jose Mourinho si Paul Pogba nu este una buna si s-a vorbit despre transferul francezului la Barcelona sau Juventus. 

Cu toate acestea, Pogba a vrut sa clarifice situatia. 

"Viitorul meu e legat de Manchester United acum. Inca mai am contract, voi juca acolo pentru moment, dar nu se stie ce se va intampla un urmatoarele luni", a spus francezul, potrivit Sky Germany. 

De cand s-a intors la Manchester United, Pogba a marcat 17 goluri si a dat 18 pase decisive. Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea