Cum a raspuns Pique atunci cand a fost intrebat despre venirea lui Pogba la Barcelona! Fundasul mai spune ca "Barca a invatat de greselile trecutului"

Cum a raspuns Pique atunci cand a fost intrebat despre venirea lui Pogba la Barcelona! Fundasul mai spune ca "Barca a invatat de greselile trecutului"

Gerard Pique spune ca sosirea lui Pogba la Barcelona ar fi un lucru extraordinar, dar adauga faptul ca "trebuie sa respectam clubul la care joaca acum".

Gerard Pique a vorbit la un eveniment de poker organizat in Spania. Fundasul Barcelonei a abordat mai multe subiecte, intre care discutiile pe seama unui transfer al lui Pogba, schimbarile de la Real Madrid, precum si sosirea lui Clement Lenglet.

Legat de Paul Pogba, Pique a spus: "Nu sunt foarte la curent cu ceea ce se intampla intre Paul Pogba si Jose Mourinho, dar stiu un lucru: Pogba este un jucator excelent! Ar fi bine daca ar veni si ne-ar ajuta sa-i facem fericiti pe suporteri pe viitor. Dar trebuie sa respectam faptul ca el este in acest moment jucatorul altei formatii".

Pique a mai spus ca Real Madrid nu este mai slaba dupa despartirea de Ronaldo, dar ca filosofia echipei s-a schimbat.

"Au inceput bine, cu doua victorii. Practica un fotbal foarte bun, stim cu totii de la nationala cum este Julen Lopetegui. Cred ca Realul se va baza mai mult pe grup decat pe individualitati",
a mai spus Pique.

Pe de alta parte, Pique s-a declarat incantat de achizitiile facute de Barcelona in aceasta vara.

"Ne-am intarit foarte bine, dar vom vedea ce se va intampla. Lenglet joaca bine cu mingea. In plus, avem multi tineri. Arthur are 21 de ani, Lenglet si Malcom sunt tineri", a mai spus fundasul.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT