Solidaritate impresionantă la Barcelona! Un alt titular a preluat modelul lui Pique și își reduce salariul

Barcelona jordi alba Pique salariu Spania Spania Solidaritatea impresionantă la Barcelona! Un alt titular a preluat modelul lui Pique și își reduce salariul
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 17:32
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 17:45

Jucătorii catalani sunt constienți de problemele pe care le are echipa.

La puțin peste o săptămână după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, de reducere a salariului cu 25 la sută, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan, ale căror datorii sunt de peste un miliard de euro, după cum a spus chiar președintele formației.

Obiectivul lui Joan Laporta

 

  • Solidaritatea impresionantă la Barcelona! Un alt titular a preluat modelul lui Pique și își reduce salariul

Joan Laporta speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul pentru a contribui la reducerea masei salariale în limitele stabilite de LaLiga.

Alba (32 de ani) a vrut să apară la o conferinţă de presă imediat după meciul Barelona-Real Sociedad, din urmă cu opt zile. El a ţinut să precizeze că a dorit întotdeauna să colaboreze cu FC Barcelona.

"Întotdeauna am vrut să ajut clubul şi iubesc Barca. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de mine", a spus el, adăugând atunci că nimeni din conducerea clubului nu îi ceruse oficial să accepte reducerea salariului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!