fc barcelona Ilaix Moriba Ronald Koeman Spania

Pique și-a micșorat salariul, el a cerut 100.000 de euro pe săptămână în plus. Tânărul de la Barcelona care l-a înfuriat pe Koeman

Situația financiară de la FC Barcelona este una complicată, iar oficialii încearcă să facă totul pentru a o redresa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 19:02
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 19:15

Întrebat despre situația jucătorului Ilaix Moriba, Ronald Koeman și-a exprimat părerea în cel mai sincer mod posibil. 

Tânărul de 19 ani, considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști crescuți la Barcelona, mai are contract un an, iar formații precum Juventus sau Manchester United și-au arătat interesaul pentru spaniol. 

"Am vorbit cu el acum două-trei săptămâni cu el, dar nu din calitate de antrenor. Situația sa este oribilă. Reprezintă viitorul clubului, dar nu joacă și nu este cu noi. Știu ce îi poate oferi FC Barcelona. Părerea mea este că banii nu sunt atât de importanți, ci să joace meciuri. Dar jucătorul și anturajul par să decidă diferit. Sunt dezamăgit de asta. La 18 ani, banii nu pot fi atât de importanți", a declarat Koeman în cadrul unei conferințe de presă. 

E căutat de RB Leipzig
 

O parte dintre numele importante de la FC Barcelona și-au mișcorat salariile pentru a se putea rezolva probleme financiare cu care se confruntă clubul, însă Moriba ar fi cerut o mărire de salariu de 100.000 de euro pe săptămână. 

În ultimele zile, pentru Moriba și-a arătat interesul RB Leipzig, iar situația jucătorului este incertă, mai ales că cei de la Barcelona nu vor să-l includă în lotul principal până nu semnează o prelungire a contractului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!