Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs, delegati in campionate cu VAR pentru a se pregati de Euro 2020! Ce partide vor arbitra

Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs, delegati in campionate cu VAR pentru a se pregati de Euro 2020! Ce partide vor arbitra

Romania va da doi arbitri la Campionatul European din vara: Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs.

Pentru a se familiariza cu sistemul de videoarbitraj, cei doi centrali vor arbitra in Cipru, respectiv Arabia Saudita, campionate in care sistemul VAR a fost implementat deja. Aceste delegari au ca scop pregatirea lor, pentru turneul final din vara.

Ovidiu Hategan, alaturi de Radu Ghinguleac si Sebastian Gheorghe, va arbitra partida AEK Larnaca - Omonia Nicosia, in prima liga din Cipru, ce se va juca astazi. Oaspetii sunt lideri, avand un avans de 3 puncte, insa etapa urmatoare intalnescu echipa de pe locul 2, Apollon Limassol.

Istvan Kovacs va arbitra un alt meci foarte important. Al-Shabab si Al-Hilal se intalnesc intr-un derby al campionatului din Arabia Saudita. Cele doua formatii ocupa primele doua pozitii, fiind la egalitate de puncte, cu 5 etape inainte de final, astfel ca meciul poate decide chiar echipa campioana.

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu si Ovidiu Artene in meciul de pe 7 mai. CCA a contactat mai multe federatii din intreaga lume, astfel incat sa asigure ca aceste delegatii de arbitri se vor acomoda cu sistemul VAR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cine e prințul Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a împuşcat ursul Arthur. Este nepotul celui mai bogat suveran al Europei
BRAT
Modifică setările cookies