O noua izbucnire a lui Maradona! S-a suparat pe argentinieni: "Imi dau viata pentru echipa nationala, dar ei au uitat de mine!"
Marti 07 August 2018, 19:16

O noua izbucnire a lui Maradona! S-a suparat pe argentinieni: "Imi dau viata pentru echipa nationala, dar ei au uitat de mine!"

Diego Armando Maradona isi continua seria de declaratii controversate.

In timp ce se recupereaza dupa doua operatii minore suferite in zona bucala, Maradona si-a revarsat frustrarile in retelele de socializare. El Pibe D'Oro a scris pe Instagram ca este suparat pentru ca nu este adus in discutie drept un posibil selectioner pentru nationala. 

"In ceea ce priveste echipa nationala a Argentinei, vreau sa spun ca ma deranjeaza faptul ca unii jurnalisti nu ma includ pe lista posibililor tehnicieni printre pentru nationala. Am ascultat Chavo Fucks, de exemplu, si nici macar nu ma numea printre posibili candidati. Imi amintesc inceputurile sale, cand eram inca fotbalist si se pare ca acum nu ma mai cunoaste" a scris Maradona

"Si regret ca nu mai tin cont de ziarele argentiniene, care vorbesc de alta echipa tehnica, dar nu de mine. Oricum, am un contract pe 3 sezoane la Dynamo Brest. Desi imi dau si viata pentru echipa nationala" incheie fostul fotbalist de la Barcelona sau Napoli.

Diego Armando Maradona a fost selectionerul Argentinei intre 2008 si 2010, dar a fost demis dupa ce Messi si compania au dezamagit la turneu final din Africa de Sud cand au pierdut cu 4-0 in sfertul de finala contra Germaniei. 

 

Acá, en casa, recuperándome de dos operaciones que tuve con mi dentista, el Dr. Braverman, para poder empezar a ver jugadores para mi equipo, el Dinamo Brest. La verdad es que el mercado se disparó y yo no puedo jugar con la plata de los dirigentes, y mucho menos con este dolor en la boca. Así que quiero recuperarme y ponerme 10 puntos. Por esto es que no estoy yendo a los programas de TV, que me invitan, y estoy hablando por las redes sociales. Con respecto a la selección argentina, quiero decir que me jode que algunos periodistas no me incluyan entre los posibles técnicos. Mientras me operaban, escuchaba al Chavo Fucks, por ejemplo, y ni siquiera me nombró entre los posibles candidatos. Yo me acuerdo de sus comienzos, cuando yo todavía jugaba, y pareciera que ahora él ya no me conociera. Y lamento que tampoco me tengan en cuenta algunos diarios argentinos, que sí hablan de otros ex técnicos de la selección, pero no de mí. Pero bueno, éste es el periodismo deportivo que tenemos los argentinos. De todas maneras yo tengo un contrato de 3 años, y el Dínamo tiene mi palabra. Aunque yo por la selección doy la vida.

O postare distribuită de Diego Maradona Oficial (@maradona) peVIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Destăinuirile Danei Budeanu
Dana Budeanu: "Divorțul a fost un examen fenomenal pentru mine"

06:44
VORBESTE LUMEA
Cristina Cepraga, premiată de italieni
Cristina Cepraga s-a mutat în Italia în urmă cu 15 ani

09:24
VORBESTE LUMEA
Cum a reușit să slăbească Irina Reisler să slăbească 50 de kliograme într-un an
Irina Reisler: "Am ținut dietă aproape un an, am mâncat disociat"

12:42
VORBESTE LUMEA
Geta State, pregătită șă-și boteze fiul
Fiul acesteia va fi botezat cu mare fast

04:14
VORBESTE LUMEA
O fotografie cu un ou a doborât recordul de like-uri pe Instagram
Oul a devenit prima non-persoană care a ajuns în top 20 Instagram al celebrităților cu cele mai multe aprecieri, concurând cu Beyonce sau Selena Gomez.

02:28
VORBESTE LUMEA
Ce trebuie să știm înainte să începem o relație
Părintele Ionuț Mavrichi: "Intrăm într-o relație când suntem gata să avem o familie"

14:10
VORBESTE LUMEA
Durerile de spate pot avea și cauze emoționale
Andreea Pautov, instructor de yoga: "Atitudinea noastră ține și de relația pe care o avem cu coloana vertebrală"

11:07
VORBESTE LUMEA
Lisabona, destinația ideală pentru această perioadă
Ciprian Enea: "O scurtă vacanță în Lisabona pornește de la 250 de euro"

03:20
FERMA
Vali Bărbulescu este nerăbdător să intre în Ferma. Ferma -în curând, la PRO TV

00:25
FERMA
Florin Pastrama este convins că va ajunge în finală. Ferma -în curând, la PRO TV

00:25
Bilanțul deceselor din cauza gripei a crescut la 14. Ultimul caz, confirmat în Capitală