"Nu contează jocul la început de sezon!" Florinel Coman a vorbit după 4 luni de absență

Coman a fost introdus pe teren de Todoran în minutul 71 contra lui Shakhter Karagandy.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 00:19
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 01:12

Florinel Coman a revenit pe gazon după 4 luni de pauză. Extrema a intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Octavian Popescu, în meciul tur cu Shakhter Karagandy, la scorul de 1-0 pentru echipa sa. Jucătorul lui FCSB s-a accidentat în luna martie în meciul naționalei României contra Macedoniei de Nord.

Coman a vorbit după primele minute jucate după accidentarea suferită la coapsă.

"Mi s-a comunicat săptămâna trecută sa mă pregătesc pentru a intra în acest meci 20 de minute. Nu s-a pus problema în nicio secundă de operație, dar a fost o accidentare destul de grea. 

Încă nu am învățat nimic din această accidentare pentru că nu am făcut ceva greșit. Mă simt foarte bine, important e că am reușit să câștigăm în această seară. Am întâlnit o echipă care se apără foarte bine. A fost greu să îi desfacem.

Este un rezultat ok, mergem acolo să câștigăm. Este început de sezon, mai dureaza până intrăm în formă. Înainte îmi luam capacitatea de efort doar din meciuri, acum sunt 4 luni în care nu am jucat, este greu până îmi intru în ritm. Nu sunt 100%, nu am ce să fac, rămân după antrenamente să fac suplimentar pentru că nu am prins toată pregătirea cu echipa. Într-o lună sper să fiu bine. 

Trebuie să legăm câteva victorii, nu contează jocul la început de sezon. Cu cât vom avea mai multe meciuri, cu atât vom intra mai repede în formă", a declarat Florinel Coman la finalul meciului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!