Visul fanilor a fost spulberat! Comandantul Stelei, Razvan Bichir, despre promovarea în Liga 1: "Nu cred ca vom reusi sa indeplinim conditiile din legea sportului"

csa steaua Liga 1 Razvan Bichir Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 15:59
Data actualizarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 16:05

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Razvan Bichir, a confirmat, miercuri, faptul ca echipa antrenata de Daniel Oprita nu va avea drept de promovare in Liga 1.

"Stim ca asteptarile suporterilor sunt foarte mari. Din respect pentru ei si pentru traditia din spatele brandului Steaua ne-am fi dorit sa promovam in primul esalon inca din acest sezon.

Din pacate, trebuie sa fim realisti si onesti. Nu putem fixa ca obiectiv promovarea in sezonul actual din doua motive: nu cred ca vom reusi sa indeplinim conditiile din legea sportului si nu ne putem permite sa facem pasi pripiti si sa regretam greselile din trecut.

Nu vrem sa ne intoarcem cu multi, multi ani in urma. Trebuie sa gasim cele mai bune solutii, sunt convins ca vom gasim sprijinul investitorilor seriosi din zona de business", a declarat, intr-o conferinta de presa, Razvan Bichir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!