Neymar Barcelona Bayern Munchen Chelsea PSG Fotbal extern

Neymar a fost ofertat de alte SUPER echipe ale Europei! Unde putea ajunge starul brazilian inainte de Barcelona

Cariera lui Neymar putea sa ia o alta intorsatura daca accepta oferta de la un alt club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 18:13
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 18:20

Neymar a atras interesul multor cluburi atunci cand inca juca in Brazilia. Inainte ca starul brazilian sa aleaga sa joace pentru Barcelona acesta a avut o oferta din Premier League, de la Chelsea.

Wagner Ribeiro, fostul agent al jucatorului, a confirmat ca Chelsea a facut o oferta serioasa pentru a-l transfera pe Neymar. In 2010, brazilianul avea 17 ani si clubul londonez si-l dorea pe Stamford Bridge.

"Au fost multe apeluri pentru el. Chelsea a facut o oferta, dar nu am decis nimic. I-am spus jucatorului si tatalui sau. Apoi au venit oferte din partea lui Bayern Munchen si Juventus Torino.", a declarat Ribeiro pentru AS.

In momentul ofertei lui Chelsea, totul parea atragator pentru Neymar deoarece londonezii numai ce castigasera Premier League si erau antreanti de Carlo Ancelotti. Luis Alvaro, fostul presedinte al lui Santos a spus ca oferta lui Chelsea era in jur de 30 de milioane de euro.

Ulterior, Neymar a ajuns la Barcelona si a caastigat Liga Campionilor. A plecat la PSG pe suma record de 222 de milioane de euro.

Modifică setările cookies