Mircea Lucescu Dinamo Kiev interventie chirurgicala lucescu operatie Fotbal extern Mircea Lucescu s-a operat în Ucraina! Ce probleme de sănătate are tehnicianul român

Mircea Lucescu s-a operat în Ucraina! Ce probleme de sănătate are tehnicianul român

Antrenorul lui Dinamo Kiev nu a putu fi pe bancă la ultima partidă.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 20:10
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 20:19

Fără Mircea Lucescu pe bancă, absent din cauza unor probleme medicale, Dinamo Kiev s-a impus cu 4-0 în etapa inaugurală a campionatului Ucrainean și caută să-și păstreze tiltul pe care a reușit să-l cucerească în sezonul precedent. Asistentul Emil Caras a explicat la conferință absența tehnicianului:

"Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale". Antrenorul care a împlinit 76 de ani pe 29 iulie urma să meargă cu Dinamo Kiev la Istanbul, pentru amicalul de astăzi cu Fenerbahce, dar a rămas la Kiev.

  • Mircea Lucescu s-a operat în Ucraina! Ce probleme de sănătate are tehnicianul român

"După o răceală severă, cu temperatură oscilantă, medicii i-au recomandat să nu meargă la ultimul meci de campionat, dar el a insistat să meargă", a declarat pentru www.sport.ro o sursă apropiată antrenorului. 

Presa din Ucraina a dezvăluit că românul a suferit o intervenție chirurgicală, dar se simte bine și este în afara oricărui pericol, iar tot aceștia spun că tehnicianul ar putea fi pe bancă la meciul următor din campionat, contra celor del a Zorya Lugansk.

"După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit. După refacere, tehnicianul va putea relua imediat antrenamentele cu Dinamo".

Mircea Lucescu are stent la inimă

 

Mircea Lucescu a mai avut probleme de sănătate în trecut, ceva mai dificile față de cele de acum, iar după o operație la inimă, acestuia i s-a pus și un stent pentru a-l ajuta. Antrenorul face controale dese, pentru a nu mai avea probleme și a se asigura că totul este în regulă după intervenția chirugicală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!